Jaren geleden kreeg ik het goedbedoelde handelsadvies om mijn aandelen en bitcoin te verkopen terwijl ik zelf dacht dat de koersen omhoog zou gaan. Je raadt het al, de prijs steeg terwijl ik het advies had opgevolgd.

Vanaf dat moment ben ik mij gaan toeleggen op technische analyse. Om zelfstandig, goed doordachte handelsbeslissingen te kunnen nemen.

Hierbij kwam ik tot de ontdekking dat de grootste moeilijkheid van traden zit in het psychologische aspect. Hiernaast is een goed plan van levensbelang. Daarom ligt de focus op deze zaken tijdens de Crypto Cursus.

Mijn voornaamste doel is om mensen zelf te laten nadenken. Het is veel gemakkelijker om te handelen als je zelf overtuigd bent van een idee. Anders zul je door twijfel verkeerde en ondoordachte keuzes maken.

Na de Crypto Cursus zijn mensen zelf in staat een compleet beeld van de markt te krijgen en op basis hiervan hun strategie te bepalen. 

Naast de aangeboden cursus ben ik online te vinden als analist/columnist voor Crypto-Insiders en bv. in de BNR Podcast die hier terug te luisteren is.

*Let op: de cursussen zijn bedoeld voor educatieve doeleinde. Het betreft geen financieel advies. Aan de getoonde content kunnen geen rechten ontleend worden. De video's zijn eigendom van The Crypto Specialist en mogen niet zonder toestemming gedeeld worden.