SONM werkt als een soort marktplaats waar particulieren of bedrijven rekenkracht kunnen inkopen. Denk hierbij aan CPU- rekenkracht maar ook aan servers en virtual machines. Zo bieden ze oplossingen voor simpele website-hosting tot complexe wetenschappelijke berekeningen. Hierdoor hoeven klanten zelf geen dure hardware aan te schaffen. De klant geeft zelf aan welke criteria ze belangrijk vinden en welke prijs ze hiervoor willen betalen.

Het team van SONM heeft een hele duidelijke structuur in teamopbouw op basis van het functioneel ingerichte platform. Zo hebben de Node,-, Smart Contracts,-  en Wallet (Client)teams ieder eigen ontwikkelaars en een hoofdontwikkelaar. Hiernaast hebben ze specialisten voor Product en Analyse en kwaliteitscontrole.

Een voorbeeld van de werking;

In een wereld waarin we met steeds slimmere apparatuur (Internet Of Things)  te maken krijgen komt er ook steeds meer informatie beschikbaar. Deze IOT-apparaten verzamelen de informatie wel maar beschikken niet over de opslagcapaciteit om deze op te slaan. Ook de rekenkracht die nodig is de opgehaalde informatie te verwerken zit niet in de IOT-apparaten zelf.

Cloudservers waar de informatie naartoe wordt geschreven hebben vaak een te lange verwerkingstijd om tijdig te reageren. Zo kan er bijvoorbeeld een Fog Node tussen de Data Center/Cloud en je eindapparaat (IOT) geplaatst worden die korte analyses mogelijk maakt waarbij de complete dataset naar de Cloudserver gestuurd wordt. Deze maakt langere termijn analyzes.

Fog-toepassingen kan je dus zien als een verlengstuk van een cloud omgeving. Fog, ook wel mist, is de benaming voor deze oplossing omdat het als oplossing tussen aanlever-,  en verwerkstation instaat.

 

Pricetalk;

Nu BTC aan een grote opmars is begonnen en de $8.400,- heeft doorbroken lijkt het bijna tijd voor een Altcoin-rally. Zoals op onderstaande grafiek te zien is heeft SONM een oude supportlijn gevonden. Het lijkt dan ook aannemelijk dat vanaf deze lijn de volgende spurt gaat plaatsvinden. Logische eerste target zou zijn rond de 2000 satoshi. 2500 en 3000 zijn de volgende weerstandsniveaus. Het toenemende volume en een bullish divergence (de RSI maakt een hogere laag, terwijl de prijs een lagere laag maakt) op de daily chart ondersteunen een prijsmove naar boven. Bij een ware cryptohype zouden we voorzichtig verder omhoog kunnen kijken.

Zou de recente prijsstijging van Bitcoin een bulltrap zijn (kunstmatige pump om mensen te laten kopen, waarna grote partijen beginnen te dumpen) Dan is wederom de gele supportlijn een prijsniveau om in de gaten te houden.

SONM

– Michiel Ipenburg –

Categorieën: Crypto

1 reactie

Een WordPress commentator · 11 november 2018 op 19:17

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *